REMAX zajišťuje bydlení i jeho financování

REMAX je nejznámější a nejrozšířenější realitní kancelář v České republice. Působí po celém světě a znají ji i lidé, kteří ještě nikdy s realitkou nespolupracovali. Už méně známá je skutečnost, že vám REMAX zajistí i odborné finanční poradenství a hlavně vám pomůže získat co nejvýhodnější hypotéku. To v dnešní době není úplně samozřejmé a jednoduché.

REMAX jako realitka

Když prodáváte nebo kupujete nemovitost, REMAX bude na vaší straně a celým procesem vás bezpečně provede. Pomůže prodat rychle a za co nejvyšší cenu, nebo naopak pro vás najde takovou nemovitost, po které toužíte. V obou případech zajistí veškerou byrokracii i komunikaci s prodávajícím či kupujícím. K co nejlepšímu výsledku makléři používají zázemí a know-how celosvětové sítě REMAX, dlouhodobě budují dobré jméno, takže se na ně opravdu můžete spolehnout.

REMAX jako finanční poradce

Kromě realitních služeb nabízí REMAX i související služby finančního poradce. Klient získá přehled o nabídkách všech bank i kompletní hypoteční servisNebude muset složitě shánět informace, obíhat úřady a banky. Zároveň se tím výrazně zjednoduší a zrychlí nákup nemovitosti. Podmínky pro získání hypotéky se stále mění. Kvůli koronaviru například změnila ČNB podmínky ve prospěch klientů tak, že jim stačí mít pouze 10% vlastních prostředků, banka může půjčit až 90%. To je jen jedna ze změn, hypoteční trh se stále vyvíjí. 

U složitějších transakcí, kdy klient potřebuje prodat jednu nemovitost, aby mohl financovat nákup druhé nemovitosti, je asistence zkušených odborníků prakticky nutná. Je potřeba jednat s bankou, úřady, zájemci o nákup nemovitosti i s majiteli nemovitostí, o které má klient zájem. Tady vám celou situaci značně ulehčí právě zkušená realitní kancelář. Když budete mít v zádech zkušeného poradce a navíc makléře, proběhne celý nákup či prodej nemovitosti jako na drátkách.

31.8.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.