Rychlý výdělek v nemovitostech - tipařská provize

Víte o tom, že si můžete vydělat slušné peníze, když budete jen a pouze doporučovat kvalitního makléře nebo realitní kancelář? Ne každá realitka vám za doporučení zaplatí, ale brněnská realitní kancelář REMAX Delux vám za doporučení, které povede ke spolupráci s klientem, zaplatí. A nejsou to malé peníze, mluvíme zde o 10 % tipařské provize z celkové provize realitní kanceláře!

Základem je dobrá zkušenost s makléřem

Doporučovat někoho, jehož práci neznáte, je samozřejmě trochu nesmysl. Takže základem doporučení obvykle bývá osobní pozitivní zkušenost. S makléřem či s celou realitní kanceláří. Když takovou zkušenost máte, můžete směle doporučovat dobrý servis a služby svým přátelům a lidem ve svém okolí. Je dobré se předem domluvit s realitkou, že když jí dohodíte klienta, proplatí vím provizi. RE/MAX Delux s vámi dokonce podepíše smlouvu, abyste měli jistotu, že své peníze skutečně dostanete.

Když se dohodnete (a s REMAX Delux se dohodnete), pak můžete doporučovat i velmi aktivně. To už je jen na vás. Někomu ani tak nejde o tipařskou provizi, ale chce pomoci svým přátelům, někdo jiný zase provizi ocení i z praktického hlediska. Komu by se nehodilo pár tisíc korun z každé zakázky, že?

Tipařské provize jako hlavní výdělek

V naší kanceláři REMAX Delux Brno se setkáváme i s profesionálními tipaři. Jsou to lidé, kteří se o nemovitosti zajímají, ale necítí se na to, aby dělali makleřinu profesionálně. Raději spolupracují s námi a doporučují lidem kolem sebe spolupráci s REMAX Delux. A tak si vydělávají, nutno říct, že někteří velmi slušně v řádech desetisíců korun měsíčně. Zní to celkem jednoduše, získat zkušenost s kvalitním profesionálním makléřem, a pak jeho práci dále doporučovat. Zaujalo vás to? Můžete to zkusit taky! Kontaktujte realitní kancelář, domluvte se na provizi a začněte doporučovat! :) 

18.12.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.