V kolika letech do realit? Má mladý vůbec šanci?

Práce makléře je lákavá pro spoustu lidí bez ohledu na věk. Samozřejmě tak jako v jiných oborech mají výhodu lidé se zkušenostmi, ale i mladí lidé mohou na trh nemovitostí proniknout. Obecně určitě stejně platí, že čím dříve se řemeslo člověk učí, tím lépe. U realit je to sice jiné než třeba u tesařiny, ale princip je podobný. Důležitá je pracovitost, chuť se vzdělávat, spolehlivost, zodpovědnost a selský rozum.

Nejlepší je začít pod renomovanou značkou

Začínající makléři udělají nejlépe, když začnou na počátku kariéry spolupracovat se světovou značkou, což je v realitách například REMAX, který má i v Česku spoustu poboček. Když budete pracovat pro takovou značku, budete se přirozeně učit od starších kolegů, učit od těch nejlepších, budete mít možnost, možná i povinnost se dále v oboru vzdělávat, budete mít k dispozici nejlepší technologie a know-how. Jak se bude vaše kariéra vyvíjet dále, to se uvidí, ale na začátek je spolupráce s renomovanou značkou ideální.

Makléř by měl být zkušený životem

Práce makléře spočívá často v tom, že jedná s lidmi. S prodejci, potencionálními kupci, s právníky, s úřady apod. Určitě záleží na povaze, vyspělosti a celkovém charakteru člověka, ale s realitami začíná před 30 rokem věku málokdo. Určitá zralost je zde prostě potřebná.

Mladí makléři však mají i své výhody. Může to být mladistvý životní elán, atraktivní vzhled, přímočará komunikace, znalost moderních technologií, nezatíženost předsudky starších generací, vitalita a „drajv“.

Nakonec se dá říct, že obecně platí, že čím dříve makléř začíná, tím lépe, protože nabírá zkušenosti v oboru po celou kariéru. Svět se mění a s ním i všechny technologie, postupy a další věci kolem realit. I mladí zde mohou uspět, když tomu dají vše, mají dobré vedení, jsou spolehliví a inteligentní!

30.10.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.