Velkoplošné zasklení u rodinných domů teď frčí

Jedním z moderních trendů při výstavbě rodinných domů je velká prosklená plocha. Lidé dnes preferují spojení obývacího pokoje s kuchyní, což vytvoří velký obytný prostor, kde rodina tráví nejvíce času. Tento prostor je ideálně doplněn prosklenými dveřmi na terasu. Nejlépe pak tak, aby nebyly prosklené jen dveře, ale i celá stěna, nebo alespoň část stěny.

Terasa, posuvné dveře, prosklená stěna

Nejčastěji se prosklená stěna orientuje na jih nebo jihozápad. Perfektní jsou prosklené posuvné dveře na terasu, odkud se jde přímo na zahradu a je zde výhled do otevřené krajiny. Každý architekt v tomto vidí krásu rodinného domu a využití příjemné zahrady. Spojuje se tak interiér s exteriérem. K prosklené stěně samozřejmě patří i vhodná stínící technika - venkovní žaluzie nebo rolety, případně markýza nad terasou.

Část skel může být fixní

Velkoplošné zasklení se obvykle dělá tak, že část skel je fixní a nejde otevírat. To vám pomůže na prosklené stěně dost ušetřit, protože fixní okna jsou až o polovinu levnější než okna otevíratelná. Tato fixní skla se kombinují s proskleným posuvným dveřním křídlem. Takové řešení nevyžaduje kolem sebe příliš volného prostoru. Nejlepší je mít i bezbariérový práh, pokud je to možné.

Kvalitní trojsklo udrží teplo

Ani u prosklené stěny se nemusíte bát zbytečných úniků tepla, protože dnes se pro takováto prosklení obvykle používá kvalitní trojsklo, které má výborné tepelně izolační vlastnosti. Takováto skla eliminují tepelné ztráty na minimum.

30.11.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.