Výkup nemovitostí v původním stavu

Existují nejrůznější typy nemovitostí, od luxusních až po zanedbané. Ale i tyto horší nemovitosti mají svou cenu. Když někdo vlastní dům, byt nebo jinou nemovitost, která nevypadá moc vábně, možná ani nestojí za to, nějak ji extra měnit, opravovat, aranžovat, vyklízet. Faktem je, že některé realitní kanceláře právě takové horší nemovitosti vykupují, protože mají v úmyslu do nich investovat a poté je výhodně prodat.

Takový výkup zanedbané nemovitosti je nakonec výhodný pro obě strany. Majitel nemusí nic řešit a investovat do své nemovitosti další peníze, jen aby ji následně prodal, a realitka má zase nemovitost, kterou může opravit a vydělat na jejím prodeji.

Výkup nemovitostí v původním stavu je přesně tím, co investiční realitní kanceláře hledají. Samozřejmě si vše důkladně prohlédnou a promyslí, ale když se dohodnete na ceně, jsou často schopné ji vyplatit okamžitě bez zdlouhavé byrokracie. To hodně lidí obzvláště v dnešní době ocení. Navíc se v takovém případě počítá s tím, že je nemovitost v původním stavu, tedy je zde potřeba spousta věcí opravit, vyklidit, vymalovat apod.

Jestliže máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, pak je nejlepší oslovit některou zkušenou realitní kancelář. Buď vám ji pomůže obratem prodat nebo ji dokonce od vás sama vykoupí. Nejdůležitější je však udělat první krok a některou realitku nezávazně oslovit. Už během první schůzky zjistíte, jakou má vaše nemovitost cenu.

15.11.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.