Základem domu je kuchyň a koupelna

Ať už bydlíte v novostavbě nebo ve starém domě, určitě pro vás platí to stejné, co pro většinu z nás. Základem domu je funkční kuchyň a příjemná koupelna. Obecně platí, že ostatní pokoje nejsou tak důležité. Aby byla žena a tím i celá rodina spokojená, je potřeba zajistit praktickou kuchyň a teplou a hezkou koupelnu. Nedostatky v jiných částech domu se dají přejít, ale koupelna a kuchyň jsou základ.

V kuchyni trávíme nejvíce času

V praxi je to tak, že v kuchyni opravdu trávíme nejvíce času, tedy alespoň rodiče. Navíc je velmi často v rodinných domech spojen obývací pokoj s kuchyní. V kuchyni se připravují snídaně, vaří obědy a večeře. K tomu připočítejte nejrůznější pečení, úklid nádobí, když nemáte speciální jídelnu, tak i konzumace jídla. Ve výsledku opravdu strávíme nejvíce bdělého stavu v kuchyni. Obzvláště tedy ženy.

I proto potřebují mít kuchyň praktickou a příjemnou. Dostatečně velká lednice i mrazák, velká kuchyňská linka, ideálně i myčka a mikrovlnka. Přehledné skříňky a police, funkční sporák a elektrická trouba. K tomu i dost slunečního světla, teplo ...

Koupelna s vanou i sprchovým koutem

Koupelna je zase místo, kde si dopřáváme takové domácí wellness. Ideální je mít sprchový kout, protože šetří vodu a je velmi praktický. Když k tomu máte i vanu, máte u své ženy vyhráno. Lehnout si do horké vany a užívat si nějaký čas pro sebe, to je paráda. Samozřejmě to málokdo dělá každý den už jen s ekonomických důvodů, ale koupelna bez vany je jen poloviční. K tomu je samozřejmě potřeba mít nejlépe i více prostoru. Velikost koupelny je důležitější než velikost ložnice, v koupelně místo navíc oceníte více.

Na koupelně a kuchyni nešetřete už v době plánování novostavby, ostatní pokoje opravdu nejsou tak důležité!

19.12.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.