RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 45 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Líšeň

Představujeme na prodej byt s dispozicí 2+kk v žádané lokalitě Brno-Líšeň, který se nachází v přízemí dobře udržovaného domu po revitalizaci. Tato lokalita je vyhledávaná díky kompletní občanské vybavenosti a příjemnému prostředí.

• Dispozice: Byt disponuje praktickou dispozicí 2+kk, kde hlavní obytný prostor tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem o rozloze 22 m², nabízející dostatek místa pro vaření i odpočinek. Z obývacího pokoje je přímý vstup do ložnice o velikosti 12 m². Předsíň s možností vestavěné skříně Vás zavede do koupelny se sprchovým koutem a umyvadlem, stejně jako na samostatné WC.

• Stav a vybavení: Byt je v původním stavu a čeká na svého nového majitele, který mu vdechne nový život prostřednictvím rekonstrukce podle vlastních představ.

• Družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví: Jedná se o družstevní byt, u kterého je anuita již zaplacena a družstvo povoluje převod do osobního vlastnictví.

• Lokalita: Byt se nachází v klidné ulici Ševelova v Brně-Líšni, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Lokalita nabízí výbornou dostupnost do centra města, stejně jako mnoho příležitostí pro volnočasové aktivity.

• Ideální pro: Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce či pár hledající bydlení v klidné a dobře dostupné části Brna s potenciálem vlastního upravení a zvelebení.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Číslo nabídky:390088Plocha užitná:45
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Před rekonstrukcíTopení:ústřední dálkové
Budova:PanelováVlastnictví:

Družstevní

Doprava:silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.