RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 133 m2, Kunovice

Nedostupné, nevolat

Kunovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rohový rodinný dům v klidné a malebné části Kunovic. Tento prostorný a slunný dům o dispozici 4+KK s garáží se pyšní zastavěnou plochou 133 m² a celkovou velikostí pozemku 174 m².
Dispozice domu:
• Přízemí: útulná ložnice 13.55m2, moderní kuchyně 12m2, spojená s prostorným obývacím koutem 15,64m2, samostatné WC, koupelna s vanou i sprchovým koutem 5,18m2.
• Podkroví: dva dětské pokoje o velikosti 13,5m2,18m2
Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2014, což zahrnuje nové rozvody elektřiny v mědi, novou střešní krytinu, plastová okna, novou fasádu, betonové podlahy, omítky a zcela novou koupelnu i WC, obvodové zdivo zatepleny10 cm polystyrén. Podkroví i stropy zateplené vatou.Zdivo smíšené.Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. K domu náleží garáž . Před domem jsou k dispozici tři parkovací místa, další parkovací místo je v garáži. Velkým lákadlem je klidné posezení na dvorku pod pergolou s malebným jezírkem, které je ideální pro relaxaci a rodinné akce.
Dům zůstává částečně vybavený, což vám umožní pohodlné nastěhování bez nutnosti dalších investic. Dům bude volný po domluvě. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost-školy, školky, zdravotní středisko, obchody, restaurace, sportovní a rekreační zařízení která vám zajistí pohodlný a komfortní život.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Zajímavosti v Kunovicích:
• Kunovický zámek: Historická památka s bohatou historií a krásnou architekturou.
• Letecké muzeum: Fascinující expozice věnovaná historii letectví, ideální pro rodinné výlety.
• Přírodní rezervace: Okolní příroda nabízí krásné procházky a cyklostezky pro milovníky aktivního odpočinku.
• Kulturní akce: Každoročně se zde pořádá Jízda králů.
Pokud hledáte klidné a moderní bydlení v srdci Kunovic, je tento dům tou pravou volbou pro vás. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči!
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost ke koupi krásného rodinného domu v Kunovicích!

Číslo nabídky:391329Plocha užitná:133
Kategorie:

Domy

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:1
Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Stav objektu:DobrýTopení:lokální plynové, jiné
Budova:SmíšenáTelekomunikace:Telefon
Doprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.