RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 51,9 m2, Znojmo

Nedostupné, nevolat

Znojmo

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji byt o dispozici 2+1 nacházející se na Smetanově ulici v Znojmě. Tento útulný byt, který je v původním stavu určeném k rekonstrukci, disponuje dvěma obytnými místnostmi. Jedna z místností je neprůchozí, což přispívá ke kvalitě bydlení. V roce 2019 byla instalována nová plastová okna, která zajišťují účinnou izolaci a pomáhají snížit náklady na vytápění.
Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží. Měsíční náklady do fondu SVJ činí 4072,-Kč (zahrnuje např. teplo, vodné, stočné, úklid a fond oprav). Zálohy na elektřinu a plyn (na vaření) jsou individuálně nastavitelné podle spotřeby nového vlastníka.
Okna z kuchyně a koupelny jsou orientována směrem do ulice na severní stranu, zatímco okna obou pokojů nabízejí výhled do klidného dvora na jižní a západní stranu. Tato dispozice zajišťuje dostatek denního světla a příjemného prostředí k bydlení a odpočinku.
Výhodou tohoto bytu je možnost parkování v uzavřeném dvoře, což je v dnešní době a především v této lokalitě znatelným bonusem. Díky výborné občanské vybavenosti a blízkosti centra města si nový majitel může užívat výhod městského života, a přitom bydlet v klidné lokalitě. Do 5 minut chůze jste v Kauflandu, v lékárně, mateřské nebo základní škole, v kině, na zastávce MHD, na městském úřadě anebo v centru města. Byt nabízí podlahovou plochu 51,9m2 a k bytu dále náleží sklep o podlahové ploše 2,6m2. V domě je k dispozici kolárna a sušárna.
Tento byt je ideální pro páry, jednotlivce nebo malou rodinu, kteří hledají útulné a dobře situované bydlení. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Byt je k dispozici ihned.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Uvedené rozměry jsou orientační. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:392302Plocha užitná:51.9
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:DobrýTopení:ústřední dálkové
Budova:SmíšenáTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.