RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+kk, 51,5 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem krásného, právě zrekonstruovaného bytu 2+kk na ulici Kellnerova v žádané městské části Brno Slatina.

K bytu o výměře 51,5 m² náleží parkovací stání přímo před domem na soukromé ulici. Byt je slunný a orientovaný na východ. Z chodby se pohodlně dostanete do všech místností bytu. Obývací pokoj se zcela novým kuchyňským koutem o výměře 24,7 m² vybaveným varnou deskou, pečící troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a lednicí. V bytě dále najdete praktickou šatnu vybavenou skříněmi, koupelnu s toaletou a pokoj o výměře 18,8 m². Vytápění je zajištěno kombinovaným plynovým kotlem Baxi a ohřev vody elektrickým bojlerem.

Nedaleko bytu se nachází Obchodní centrum Slatinka, kde najdete supermarket, lékárnu, poštu, kadeřnictví, několik restaurací a mnoho dalšího. Autobusová a trolejbusová zastávka je vzdálena pouhých 200 m, odkud se přímým spojem dostanete do centra města nebo do obchodního centra Olympia.

Měsíční nájemné činí 16 500 Kč a měsíční zálohy na služby jsou 4 500 Kč pro dvě osoby. Kauce na poškození bytu činí 21 000 Kč s požadavkem pojištění nájemníka na vzniklé škody jím způsobené třetí osobě. Při podpisu nájemní smlouvy je splatná úhrada nájemného a měsíčních záloh na služby na měsíc dopředu a kauce na poškození bytu. Odměna RK činí 21 000 Kč včetně DPH. Byt je volný a nastěhování je možné ihned.

Hledáte-li klid, bezpečí, soukromí a pohodlí ve vyhledávané městské části neváhejte a napište nebo zavolejte pro více informací.

Číslo nabídky:392950Plocha užitná:51.5
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:jímka
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Po rekonstrukciTopení:ústřední plynové
Budova:CihlováVlastnictví:

Osobní

Doprava:MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.