RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 50 m2, Merklín

7 351 230,00 Kč  (Včetně provize RK)

Merklín

Apartments Plešivec, je místo, kde se splní vaše nejtajnější sny a touhy. Ať už hledáte klidný odpočinek, aktivní sportovní vyžití, anebo adrenalinem zalité dny, nelze najít lepší místo. Jen pouhých 50 m od vašeho apartmánu startuje sedačková lanovka ski & bike areálu Plešivec, kde si přijdou na své jak děti, méně i více zkušení i ti nejnáročnější lyžaři a běžkaři. A to po celou zimní sezónu. A pokud máte rádi jaro a léto, cyklistiku a turistiku, výlety za poznáním, a je vlastně jedno, jakým způsobem, Krušné hory vás nikdy nezklamou. No, a pokud jste velmi ortodoxní bikeři, můžete přijmout každodenní výzvu biketrailů různých obtížností, které otestují vaši zručnost a odhodlání být zase o kousek lepší.

Apartments Plešivec, každý den nové zážitky!


Nejvyšší standard a nadčasové řešení
Budete-li zde trávit jen víkendy, nebo dlouhé měsíce, váš apartmán se o vás postará v nejvyšším standardu, který si přejete. A díky promyšlenému technickému řešení celé budovy, můžete konečně začít relaxovat, a popustit uzdu své fantazii. Stačí vymyslet jakoukoliv aktivitu, a klidně to může být jen otevřená knížka…..

Komfortní a luxusní
Díky vašemu chytrému zařízení, si můžete nastavit komfort vytápění, díky kterému bude váš příjezd vždy velmi příjemný. Moderní velkoplošná okna, balkóny nebo dřevěné terasy, vám zprostředkují ten nejbližší kontakt s přírodou za jakéhokoliv počasí. Prémiové standardy vašeho apartmánu – luxus, který si zasloužíte. Včetně parkovacího místa.

Financování
Přemýšlíte, jak si splnit sen? Rádi Vám pomůžeme.
Provedeme vás individuální nabídkou financování nemovitosti a vybereme spolu to nejvýhodnější řešení pro vás. Stačí jen málo, zavolejte a o zbytek se již postaráme my.
Vybavení apartmánu není součástí prodeje-jde o vizualizaci, jak může váš byt vybaven.

Líbí se Vám tato nabídka? Tak na nic nečekejte a zavolejte.

Pavel Seidl
Home & Develop partner
+420 777 534 536
pavel.seidl@re-max.cz
www.apartmentsplesivec.cz

Číslo nabídky:393866Plocha užitná:50
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

2 + kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:ČOV pro celý objektVoda:zdroj pro celý objekt
Elektřina:230 VStav objektu:Ve výstavbě
Budova:PanelováVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.