RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej restaurace, 635 m2, Vědomice

15 966 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Vědomice

Tento prostor se nachází v sousedství města Roudnice nad Labem za mostem, mimo obytnou část města v areálu sportovišť u řeky Labe ve Vědomicích.
Music club „Pod Lipou“, je legendární místo na zážitky.
Od svého vzniku je tento unikátní prostor středem pozornosti pro klientelu místní i z širokého okolí. Toto místo slouží také jako kulturní a společenské centrum. Za dobu svého působení hostil širokou škálu úspěšných akcí.
S celkovou plochou diskotéky 535 m2, služebním bytem 100 m2 a venkovním prostorem o velikosti 1171 m2 je to místo pro vaše nápady a ambice.
Zahrnuje dva bary, velký a malý sál s tanečním parketem, útulnou restaurací, plně vybavenou kuchyň, šatnu, dámské a pánské toalety, kompletní zázemí pro zaměstnance včetně WC, skladovací prostory a technické místnosti. Součástí budovy je služební byt o velikosti 100 m2 (obývací pokoj s krbem, jídelna, kuchyně, dětský pokoj a koupelna s WC, v patře ložnice a úložné prostory). Ve venkovním prostoru pro pořádání akcí je podium s konstrukcí na techniku a pergola se sezením. Prodej komerční-ho prostoru music clubu Pod Lipou je včetně kompletního vybavení (světelná a zvuková aparatura, kuchyňské a barové zařízení), které zajistí bezproblémový provoz a příjemnou atmosféru. Unikátní prostor music clubu není jen nemovitostí - je to příběh úspěchu a inspirace. Můžete to být právě Vy, kdo využije jeho potenciál k dalšímu rozvoji vašeho podnikání a pokračování tradice zábavných akcí.
Objekt má vlastní příjezdovou cestu s parkováním na vlastním pozemku. V objektu je elektřina, plyn a voda. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem.
Pro více informací a osobní prohlídku kontaktujte makléře nabídky.

Číslo nabídky:394599Plocha užitná:530
Kategorie:

Ubytování

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:septik
Voda:dálkový vodovodStav objektu:Velmi dobrý
Topení:lokální plynovéBudova:Panelová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Václav Zeman
Kontakt na makléře Ing. Václav Zeman

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.