RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 823 m2, Myslibořice

1 796 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Myslibořice

Možnost koupit pozemek v Myslibořicích a postavit na něm rodinný dům je výhra, Myslibořice jsou ideální místo k bydlení.

Ve vizualizaci jsme navrhli rodinný dům přesně podle regulativů Územního plánu, poslouží vám jako dobrá inspirace, i když výsledná podoba bude záležet na vašich preferencích. Pozemek je široký v uliční šíří 15 metrů, pohodlně se sem vejde rodinný dům se severojižní orientací a dostatečným zázemím vzadu ve dvoře. Je také možné koupit i stejný sousední pozemek, na vyžádání zašlu informace.

V obci žije 683 obyvatel s věkovým průměrem 37 roků. Výraznou budovou v obci je základní škola, postavená v roce 1951. Do školy, kterou zřizuje Obec Myslibořice, dochází a dojíždí na 170 dětí z deseti okolních obcí. Základní škola a mateřská škola nabízí pro žáky bohatý sportovní i kulturní program. Škola má mimo tříd ještě dvě počítačové učebny, přírodní a přírodovědnou učebnu, víceúčelovou učebnu, zrekonstruovanou školní jídelnu a dvě třídy mateřské školy s počtem 45 dětí. Svým žákům nabízí 15 zájmových kroužků a její žáci dosahují dobrých výsledků ve školních olympiádách a sportu. V blízkosti školy je vybudován sportovní areál s travnatým fotbalovým hřištěm a víceúčelové hřiště

Obec je plynofikována a zásobena veřejným vodovodem. Od roku 2003 je provozována kořenová čistírna odpadních vod. V letech 2015-2016 byla položena nová kanalizace a opraveny silnice. Ve vlastnictví obce je rybník "Hrušovec", který se nachází za obcí, směrem na Radkovice a je ideálním místem pro procházky a koupání. Na prostoru bývalého statku bylo vybudováno dětské hřiště, hasičská zbrojnice a technické zázemí obce. V budově obecního úřadu se nachází pošta, ordinace praktického lékaře, zubního lékaře, kadeřnictví, knihovna s veřejným internetem a zasedací místnost. V obci pracuje několik spolků jako: Myslivecký spolek, Sbor dobrovolných hasičů - družstva mužů, žen a dětí a TJ - oddíl kopané. Obec žije v průběhu roku bohatým kulturním a společenským životem. Okolí je vhodné pro turistiku a cykloturistiku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:397486Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.