RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 77 m2, Dolní Věstonice

5 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Dolní Věstonice

Exkluzivně nabízíme k prodeji přízemní řadový dům o dispozici 3+kk v atraktivní lokalitě Dolní Věstonice, proslulé svou bohatou historií, vinařskou tradicí a okouzlující přírodou v okolí Pálavy a vodní nádrže Nové Mlýny.

Dům disponuje podlahovou plochou 77,2 m² a nachází se na prostorném pozemku o celkové výměře 803 m². V domě najdete obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, pokoj, koupelnu a samostatný WC. Z obývacího pokoje je přímý vstup na zahradu, kde vás čeká altán a bazén, což nabízí skvělé místo pro odpočinek a rodinnou pohodu.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě – elektřinu, dálkový vodovod, kanalizaci a plyn. O vytápění a ohřev vody se stará plynový kotel, což zajišťuje komfortní bydlení po celý rok. V domě je také klimatizace, která přijde vhod v horkých letních měsících.

Lokalita Dolní Věstonice je velmi žádaná a známá svou vinařskou tradicí a bohatou historií. Obec s výhledem na Pálavu a výbornou dostupností do okolí nabízí skvělé možnosti pro volnočasové aktivity – cyklostezky, rybaření nebo návštěvy kulturních památek v Lednici či Mikulově. V nedalekých Pasohlávkách jsou populární termální lázně, Aquapark a největší kemp v ČR - Merkur Pasohlávky. Výhodou je skvělá dopravní dostupnost: Brno je vzdálené pouhých 30 minut jízdy a do Mikulova se dostanete za 12 minut. V obci najdete základní školu, COOP potraviny, poštu, výdejní místo Zásilkovny, wellness hotel a další.

Pokud vás tento dům v Dolních Věstonicích zaujal, neváhejte mě kontaktovat pro další informace nebo sjednání prohlídky.

Číslo nabídky:398454Plocha užitná:77
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:DobrýTopení:ústřední plynové, Klimatizace
Budova:SmíšenáDoprava:autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.