RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 199 m2, Dvůr Králové nad Labem

3 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Dvůr Králové nad Labem

Nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží, velkou kůlnou a rovinatou zahradou o celkové výměře 1191 m2. Lokalita Lipnice je klidná část Dvora Králové s velmi dobrou dopravní obslužností. Občanská vybavenost je v této lokalitě rovněž na výborné úrovni, škola, školka, obchody, pošta, nemocnice v dojezdu MHD. . Objekt je v původním stavebně-technickém stavu. Celková užitná plocha domu činí 199 m2. Nemovitost je podsklepena, má dvě nadzemní podlaží s následným dispozičním řešením - přízemí: bytová jednotka 3 +1 v původním stavu, koupelna, wc, chodba, schodiště. 2.np: bytová jednotka 2 + 1, skladovací prostory. Půdní prostor. Součástí pozemku je garáž a dvě kůlny. Objekt napojen na veškeré IS. Vytápění zajišťuje plynový kotel, teplou vodu bojler. Na pozemku kopaná studna 35 m pro užitkovou vodu, dlouhodobě nepoužívaná. Nemovitost je určena ke kompletní rekonstrukci. Pro svou skvělou polohu je vhodná jak k trvalému bydlení tak k rekreaci. Město je situováno v Královédvorské kotlině po obou březích horního toku řeky Labe. Ze severní strany město obklopuje Les Království, z jižní strany Libotovský hřbet. Průměrná nadmořská výška je 371 m n. m.
Pro více informací kontaktujte makléře.
S RX Finance Vám rádi pomůžeme získat hypoteční úvěr za velmi výhodných podmínek.

Číslo nabídky:399673Plocha užitná:199
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ivana Špalková
Kontakt na makléře Ivana Špalková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.