RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 167 m2, Libochovice

2 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Libochovice

Prodej rodinného domu o dispozici 3 + 1 na Kerkově nábřeží v Libochovicích s podlahovou plochou 127 m2, garáží s dílnou 40 m2 a malým dvorkem 60 m2. Dům je umístěn na okraji centra města Libochovice u lesoparku s pláží na řece Ohři.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí nové rozvody elektriky, nová plastová okna, v obytné části nová střecha, započatá rekonstrukce koupelny a WC. Dispozice domu přízemí: vstupní chodba, technická místnost, koupelna, WC, kuchyň a dva další pokoje. Ze dvorku vchod do garáže a schody na suchou půdu, která nabízí další možnosti jako např. vybudování nové bytové jednotky a více... V domě veškeré inženýrské sítě - elektřina, plyn, kanalizace, obecní vodovod, uprostřed domu a v druhé části komíny - 1x krbová kamna. Vytápění a ohřev vody možný několika způsoby - krbová kamna, kotel na tuhá paliva, elektro kotel nebo kotel na plyn. Rekonstrukce nutná. K domu náleží malý dvorek s kůlnou. Před domem možnost parkování. Celková plocha pozemku s domem činí 198 m2. Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení tak k rekreaci a je připravena splnit všechny vaše představy. Pro perfektní občanskou vybavenost a dopravní dostupnost, je tato lokalita velmi žádaná. Město Libochovice se dnes stává nejen kulturním střediskem, ale i centrem turistického ruchu dolního Poohří, leží na levém břehu řeky Ohře v malebné krajině u paty Českého středohoří, nedaleko památného Řípu. Zámek Libochovice uvnitř města působí jako ukázka šlechtické rezidence z konce 17. století a majestátní koruna na hlavě králů se nad ním vypíná zřícenina hradu Hazmburk.
S výhodným financováním Vám rádi pomohou naši specialisté s RX Finance. Pro další informace kontaktujte makléřku

Číslo nabídky:400277Plocha užitná:167
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ivana Špalková
Kontakt na makléře Ivana Špalková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.